moeders vanuit het hart

Nieuw: Laat je opladen en inspireren bij de Workshop Bewuste Moeders met Tijd voor Zichzelf op een ontspannen en superfijne locatie!

"Don’t wait for someone to bring you flowers. Plant your own garden and decorate your soul."

geef jezelf ruimte

Soms zijn er momenten in je leven waarop je wat extra ondersteuning kan gebruiken. Bijvoorbeeld om goed voor jezelf te leren zorgen als moeder of als je een drukke carrière hebt.  Je wordt in die situaties vaker geleefd en als je niet gewend bent om jezelf prioriteit te geven, loop je jezelf snel voorbij.

Je herkent je in één of meer van deze situaties:

 • je bent vaak gehaast en je komt tijd tekort
 • je vergeet te eten of te drinken, je laat bijvoorbeeld je thee vaak koud worden of denkt om 15.00 u 'oh ik ben vergeten te lunchen'
 • je regelt veel voor anderen
 • je voelt je heel betrokken bij je omgeving, je werk of familie
 • je vindt het lastig om in contact te komen met je gevoel of je lacht veel weg
 • je maakt dingen vaak kleiner dan ze eigenlijk zijn als het om jouw behoeftes en gevoelens gaat
 • sportactiviteiten of voldoende bewegen komen niet goed van de grond
 • het idee van liggend in een hangmat op een prachtig strand met een (alcoholvrije) cocktail in je hand laat je zwijmelen en verlangen naar 'betere tijden'
 • je denk veel in 'moeten' en 'ja maar'
 • je hebt steeds vaker een kort lontje, bijvoorbeeld naar je partner of kinderen, daar voel je je naderhand vaak schuldig over
 • je doet altijd je best en je bent perfectionistisch
 • als je ondernemer bent: je werkt in je bedrijf in plaats van aan je bedrijf (je lijkt geen invloed te hebben op je eigen agenda en je pakt alle opdrachten aan zelfs als je daar niet blij van wordt)
 • je voelt dat het tijd is om te veranderen; dit kan niet langer!

 

Het kan zijn dat je merkt dat je behoefte hebt aan meer sturing in je leven of dat je niet goed meer weet waar jij warm voor loopt, waar je écht blij van wordt.  Hoe fijn is het dat er iemand is die je tijdens die periodes en momenten kan helpen en ondersteunen? Die je inspireert, die je coacht om de antwoorden die je zoekt bij jezelf te vinden. Vaak weten we van binnen best wat goed voor ons is, maar heb je een steuntje in de rug nodig om daar aandacht aan te geven en te durven onderzoeken wat de mogelijkheden zijn.

“It’s not selfish to love yourself, take care of yourself and to make your happiness a priority. It’s necessary. “ – Mandy Hale

Inzicht krijgen is mooi, maar er iets mee doen is makkelijker gezegd dan gedaan .  In mijn coaching staat balans tussen Voelen, Denken en Doen centraal. Om goede keuzes te maken in je leven is het belangrijk om je intuïtie en je lijf mee te nemen in je ontwikkeling. Het lichaam kan goed aangeven hoe het met je gaat en geeft bijvoorbeeld seintjes om je te laten weten dat je rustiger aan mag doen. Terwijl in je hoofd ‘de kritische stem’ tegen je zegt dat je niet moet zeuren en moet doorzetten. Het is heel mooi om een combinatie te maken tussen wat je verstandelijk weet en wat goed voelt.  Door te leren hoe je hier naar kunt luisteren, vind je jouw innerlijke kracht en ‘weet’  je welke stappen je in je leven mag zetten. Je kunt meer genieten van het proces en je ervaart meer plezier al voordat je jouw doel(en) bereikt.

Nog meer voorbeelden van resultaten na mijn coaching:

 • je hebt tijd voor jezelf (ook in tijden van drukte)
 • je voelt meer zelfliefde en compassie voor jezelf en anderen
 • je voelt je minder geleefd
 • je maakt meer plezier en je ervaart meer geluksmomenten
 • je luistert beter naar je lichaam
 • je hebt meer veerkracht en je blijft beter in balans
 • je staat ‘aan het roer’ van je leven
 • je zorgt beter voor jezelf en je bent hierdoor een leukere vriendin, moeder, partner of collega
 • je voelt je gezonder en fitter
 • er is minder irritatie binnen het gezin of in je relatie
 • je gaat beter om met emoties
 • je werkt met plezier aan je bedrijf in plaats van 'geketend' in je bedrijf

 

Coaching voor jou-

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor begeleiding door mij? Hieronder staat een voorbeeld van de trajecten voor coaching en persoonlijke ontwikkeling.

 • Traject 3 maanden   ...... € 475,-  ex. btw (   5 sessies )
 • Halfjaartraject  ................ € 727,-   ex. btw (   8 sessies )

Een sessie duurt 45-60 minuten en kan online (bijv. via Skype) of op locatie plaatsvinden.

Gun je jezelf een inspirerende middag vol aandacht voor jezelf om daarna lekker zelf aan de slag te gaan, dan is onderstaande coachingsmiddag écht iets voor jou!

NIEUW: Workshop Bewuste Moeders met Tijd voor Zichzelf!

In de coaching maak ik gebruik van Mindfulness, Bewustzijnsleer en Motivational Interviewing. Daarnaast gebruik ik mijn kennis en kunde op het gebied van persoonlijke begeleiding en gedragsverandering vanuit de HBO opleiding Voeding & Diëtetiek en van mijn jarenlange ervaring als paramedicus. Regelmatig investeer ik in trainingen en cursussen om mij als coach verder te ontwikkelen.

Neem contact op om te vragen of ik iets voor je kan betekenen en wat de mogelijkheden zijn.

Voor een kennismakingsgesprek

Ervaringen

Patricia

Ik vond het heel fijn. Je luistert, je oordeelt niet. Je ondersteunt zonder onrealistisch te zijn (dat vind ik altijd zo knap ik hoop dat ik dat ook nog ooit leer...). Ik doorzie voor een groot deel mijn eigen patronen en je hebt me laten zien dat die er echt nog zijn en dat ze HEEL sterk zijn. Het inzicht van 'alles is tijdelijk' en 'ik ben mijn gedachten niet' zijn weer 2 nieuwe handvatten die ik kan gebruiken als ik even in een dipje zit. Heel fijn!

Janny

Heel erg bedankt. Ik vond het inspirerend en verhelderend. Het is goed om het ook eens van een andere kant te zien. Ik liep zelf vast. Ik kan hier weer even mee verder en mee aan de slag. Je neemt goed de tijd, je geeft een samenvatting en vraagt of je het goed hebt begrepen. Je stelt duidelijke concrete vragen. Je begreep goed wat ik bedoelde. Je bent vriendelijk en stelt me op m’n gemak. En je geeft advies wat goed uit te proberen is. Het is fijn om met je te praten en naar je te luisteren. Dus dankjewel.

Mirjam Fibbe

(deelnemer aan het programma ‘Zelfliefde als een feestje!’)

De besloten Facebookgroep vond ik erg leuk als aanloop naar de meeting. Met daarin leuke video’s, vooral die van de innerlijke criticus. De meeting was gemoedelijk en gezellig. Serieuze onderwerpen kwamen aan bod, maar ook met humor. Erg leuk om te zien dat zulke verschillende vrouwen toch veel overeenkomsten hebben. Goed om Eva haar eigen verhaal en achtergrond te horen vertellen en hoe ze tot veel inzichten is gekomen.  Het programma krijgt van mij een 8,5.

Sharon

Mijn ervaring met Eva is zeer prettig. Warme, empatische persoonlijkheid met een luisterend oor. Genoeg ruimte voor interactie tijdens het gesprek. Waardevolle tips gekregen waarmee ik direct aan de slag kon gaan. Wat mij betreft een aanrader!!