moeders vanuit het hart

Ervaringen

Patricia

Ik vond het heel fijn. Je luistert, je oordeelt niet. Je ondersteunt zonder onrealistisch te zijn (dat vind ik altijd zo knap ik hoop dat ik dat ook nog ooit leer...). Ik doorzie voor een groot deel mijn eigen patronen en je hebt me laten zien dat die er echt nog zijn en dat ze HEEL sterk zijn. Het inzicht van 'alles is tijdelijk' en 'ik ben mijn gedachten niet' zijn weer 2 nieuwe handvatten die ik kan gebruiken als ik even in een dipje zit. Heel fijn!

Janny

Heel erg bedankt. Ik vond het inspirerend en verhelderend. Het is goed om het ook eens van een andere kant te zien. Ik liep zelf vast. Ik kan hier weer mee verder en mee aan de slag. Je neemt goed de tijd, je geeft een samenvatting en vraagt of je het goed hebt begrepen. Je stelt duidelijke concrete vragen. Je begreep goed wat ik bedoelde. Je bent vriendelijk en stelt me op m’n gemak. En je geeft advies wat goed uit te proberen is. Het is fijn om met je te praten en naar je te luisteren. Dus dankjewel.

Sharon

Mijn ervaring met Eva is zeer prettig. Warme, empatische persoonlijkheid met een luisterend oor. Genoeg ruimte voor interactie tijdens het gesprek. Waardevolle tips gekregen waarmee ik direct aan de slag kon gaan. Wat mij betreft een aanrader!!

Kris

Het gaat goed sinds de adviezen. Ik merk de verschillen inmiddels in het meer groente/fruit eten en vooral de bruine/volkoren producten maken een wereld van verschil ‘maagdarm technisch’ gezien. Ik val ongeveer een 3-4 ons per week af en dat bevalt prima, die 7 kg moet gaan lukken!

A. Lens

Ik ben door mijn huisarts naar Eva toegestuurd met een overgewicht van 12 tot 15 kilo, waarvan het gevolg diabetes type 2 was. Na afronding van de begeleiding was ik ca. 14 kilo afgevallen en was de diabetes terug naar normale waarden. De begeleiding door Eva heb ik als heel prettig ervaren. De voedings- en beweegadviezen hebben bij mij goed geholpen waarbij ik weinig last had van "honger". Eva krijgt van mij voor deze begeleiding een dikke 8.

A. van Ginkel

Sinds ik in een rolstoel zit ben ik aangekomen, dus hoog tijd om er wat aan te doen. Aangezien ik geen type ben voor diëten heeft Eva mij geholpen om het binnen mijn gewone eten te veranderen, door vervangende producten te nemen, zonder mijn eten teveel te veranderen.Met haar goede tips en begeleiding is het mij gelukt om wat kilo's  kwijt te raken en in de toekomst hier mee verder te gaan. Ik weet dat jezelf aan de slag ermee moet, maar de begeleiding van Eva was heel fijn, want: afvallen doe je samen.

 

Mirjam

(deelnemer aan het programma ‘Zelfliefde als een feestje!’)

De besloten Facebookgroep vond ik erg leuk als aanloop naar de meeting. Met daarin leuke video’s, vooral die van de innerlijke criticus. De meeting was gemoedelijk en gezellig. Serieuze onderwerpen kwamen aan bod, maar ook met humor. Erg leuk om te zien dat zulke verschillende vrouwen toch veel overeenkomsten hebben. Goed om Eva haar eigen verhaal en achtergrond te horen vertellen en hoe ze tot veel inzichten is gekomen.  Het programma krijgt van mij een 8,5.

Tamara Heck

(deelnemer van het Superstarterpakket)

Dit pakket vind ik duidelijk en stimulerend. Door bewust te kijken naar je eigen eetpatroon en bewegingspatroon ben je bewuster van wat de stappen moeten zijn om je doel te kunnen bereiken. Fijn om in samen in de supermarkt eens goed te kijken naar de producten die ik zelf gebruik. Nu val ik juist af door meer te eten en te bewegen, en er zijn niet veel momenten dat ik “honger” heb. Ook het feedback moment helpt om bij je doel te blijven en de extra motivatie mee te krijgen.