Van drukke 'gehaaste' mama naar Kick Ass Mama met tijd voor zichzelf!

Sinds de geboorte van je kind kan je in een rollercoaster van drukte, geregel en emoties terecht komen. Misschien raak je soms overweldigd door alles wat erbij komt kijken. Het is niet altijd rozengeur en maneschijn, right? Hoe dankbaar je ook voor je kind bent, het zijn soms pittige tijden...

Om het moederschap, werk en sociaal leven vol te kunnen houden heb je een essentieel onderdeel nodig: tijd voor jezelf. Laat dat nu net een van de moeilijkste dingen zijn om te hebben als moeder! We staan vaak 24/7 aan voor onze kinderen. Logisch (veel moeders genieten daar ook van), maar ook enorm vermoeiend.

"In 11 dagen stappen zetten naar de vrouw en moeder die je wilt zijn!"

Deze cursus voor mama's heb ik ontwikkeld, omdat ik zelf merkte dat ik jaren alleen aan het 'geven' was. Ik cijferde mezelf constant weg. Dat deed ik uit liefde, want mijn kinderen zijn het mooiste wat mij is overkomen. Cliché maar waar 🙂 Alleen het had ook een keerzijde, ik liep er enorm op leeg...

Het roer mocht om en daar heb ik diverse stappen voor doorlopen. Het gaat niet van de een op de andere dag anders. Dat vergt wat tijd. De ontwikkeling die ik heb doorgemaakt, wil ik graag delen met andere moeders zoals jij. Zodat jij makkelijker die ontwikkeling kan doormaken en zodat jij je sneller de moeder en vrouw kan voelen die je het liefste wilt zijn.

In de Kick Ass Mama- 11 daagse ga ik je meenemen in een reis naar jouw persoonlijke groei als moeder én als vrouw. Zie het als een soort reset. Ik ga je inspiratie, tips en handvatten geven hoe je meer met je gevoel in contact kunt komen en hoe je écht dingen kunt gaan veranderen in je leven.

Je ontvangt 11 dagen lang van mij een e-mail met een leuke opdracht, video of inspiratie. Tijdsbesteding max. 15 minuten. Ideaal voor de drukke mama's onder ons 😉

Na de 11 -daagse heb jij voor jezelf duidelijk wat je wilt veranderen en welke concrete stappen je daarvoor kunt gaan zetten.  Je wordt minder overweldigd en je kunt makkelijker rust vinden in je drukke bestaan. Bye bye gehaaste, gestreste moeder, hallo Kick Ass Mama!

Wil jij:

  • een frisse start maken om je een Kick Ass Mama te voelen
  • meer tijd voor jezelf
  • in weinig tijd onderzoeken waar jouw kansen liggen en welke stappen je concreet kunt gaan zetten
  • leuker en bewuster contact met je kind(eren); minder korte lontjes
  • jezelf terugvinden als vrouw (in plaats van je rol als moeder, vrouw van, vriendin, collega, dochter, zus etc.)
  • de dagelijkse sleur doorbreken
  • je minder gehaast of geleefd voelen
  • meer genieten en ontspannen
  • meer plezier maken
  • dat zetje hebben om elke dag iets voor jezelf te doen

De Kick Ass Mama 11- daagse start 26 november.     Kosten: € 9,75 incl. btw

"Taking good care of me, means the people in my life get the best of me rather than what's left of me"