Hoi drukke mama of ondernemende vrouw!

Wat leuk dat je mijn website bekijkt! Hier kun je inspiratie en begeleiding vinden voor bewust moederschap in combinatie met een inspirerend leven! O.a. door het ontwikkelen van meer liefde voor jezelf en door te leren goed voor jezelf te zorgen in alle hectiek van ons bestaan.


Als moeder van 2 jonge kinderen en als ondernemer weet ik hoe moeilijk het kan zijn om goed voor jezelf te blijven zorgen als de tijd zo razendsnel voorbij lijkt te vliegen.

Het is een ‘kunst’ om op alle vlakken in balans te blijven, want we willen vaak alles goed doen. Goede moeder zijn, goede echtgenote, vriendin, dochter, werknemer, collega, ondernemer etc. Vaak proberen we teveel ‘ballen in de lucht te houden’. Verwachten we (te) veel van onszelf en  nemen we te weinig rust of ontspanning om ons drukke bestaan vol te houden.

Zelf heb ik een periode gekend waarin het mij allemaal teveel werd. Ik kreeg allerlei lichamelijke klachten en ik was alleen bezig met goed zorgen voor ‘de rest’.

Door mijn werk was ik veel in aanraking met persoonlijke ontwikkeling en wist ik de juiste hulp in te schakelen en tools te gebruiken om weer in balans te komen.  Ik ontdekte dat bij mij, maar ook bij een groot deel van mijn klanten weinig zelfliefde aanwezig was. Dit kan ervoor zorgen dat je jezelf vaak wegcijfert, geen prioriteit geeft, anderen altijd belangrijker vindt of heel negatief over jezelf denkt.

Door meer zelfliefde te ontwikkelen, dagelijks voldoende rust in te bouwen en te onderzoeken wat er écht toe doet in mijn leven heb ik weer een ritme gevonden. Ik ervaar meer veerkracht in het leven, ik doe minder mee aan de ‘ratrace’ en ik geniet daardoor vooral heel veel!

Zo geniet ik privé heel erg van mijn gezin, yoga, lekker eten en de natuur. In mijn werk geniet ik als ik anderen kan inspireren en motiveren. Als ik ze kan laten inzien wat er allemaal wél mogelijk is. Welke kansen ze hebben en hoe ze met liefde voor zichzelf weer leiding over hun leven kunnen ervaren.

‘Voeding’ voor wat betreft eten en drinken betekent voor mij een balans  tussen gezond eten en genieten. Een voedingspatroon volgen waar ik mij goed bij voel. Waar het gaat om kwaliteit in plaats van om kwantiteit. Bewust eten met aandacht voor wat goed is voor mijn gezondheid, maar ook voor dier en milieu.

Misschien mag ik jou ook coachen of begeleiden bij het moederschap en leven wat jij wil ervaren? Neem gerust contact op als je benieuwd bent wat ik voor je kan betekenen.

<<Believe in your best & miracles will happen>>

Lieve groeten,

Eva