Ben jij iemand die zijn leefstijl wil aanpakken, die gezonder wil leven, of die wil afvallen maar die geen behoefte heeft aan een lang afsprakentraject bij een diëtist?

Je gebruikt geen (zware) medicijnen, je bent fysiek in staat om te bewegen.

Je motivatie… daar ligt het niet aan. Je bent alleen zoekend naar hoe je jouw doel kan bereiken. Je weet gewoon soms niet wat wel of niet een goede keus is of je raakt in de war door alles wat je hoort over een gezonde leefstijl en voeding.

Je wilt het grotendeels zelf doen, maar wel na een ‘startkit’ met een expert.

Dan is dit wat voor jou… Superstarter training 1 op 1  (2,5 uur inclusief 1 feedback-moment):

  • Het gaat om jou. Wat wil je bereiken? Waar liggen je kansen? Wat houd je tegen?
  • Je maakt met mijn ondersteuning jouw eigen dagmenu, je krijgt checklists en ik laat je handige tools zien die jij kunt gebruiken om jouw doel te bereiken.
  • We gaan de supermarkt in en ik neem je als personal shopper mee in alle ins & outs van bewust en gezond inkopen.
  • Na 1 maand hebben we al wandelend een terugkoppeling over hoe het gaat en zetten we de laatste puntjes op de ’i’.

Na afloop weet jij precies welke stappen je kunt zetten. Je hebt alle tools in handen om aan de slag te gaan. Je staat stevig in je schoenen en je laat je niet meer van de wijs brengen door alles wat je hoort en ziet in de media. Je hebt er zin in! Ready to go!

Kosten:  € 247,- ex btw

Neem contact op voor een afspraak of meer informatie.

Tamara Heck

(deelnemer van de Superstarter training)

Deze training vind ik duidelijk en stimulerend. Door bewust te kijken naar je eigen eetpatroon en bewegingspatroon ben je bewuster van wat de stappen moeten zijn om je doel te kunnen bereiken. Fijn om samen in de supermarkt eens goed te kijken naar de producten die ik zelf gebruik. Nu val ik juist af door meer te eten en te bewegen, en er zijn niet veel momenten dat ik “honger” heb. Ook het feedback moment helpt om bij je doel te blijven en de extra motivatie mee te krijgen.