Het woord ‘voeding’ staat voor voeding in letterlijke zin maar ook voor ‘goed voor jezelf zorgen’ vanuit liefde voor jezelf   Je kunt jezelf voeden met eten en drinken, maar je kunt jezelf ook 'voeden' met bijvoorbeeld zelfcompassie, dankbaarheid, ontspanning, beweging en met jezelf het beste gunnen.

Als leefstijldiёtist is mijn specialisme gericht op overgewicht, leefstijl en grip krijgen op je eetgedrag. Vaak is deze begeleiding een combinatie van coaching en voedingsadvisering afgestemd op jouw behoefte hierin.

Met behulp van inspiratie, handvatten, natuur én plezier help ik je graag een of meer stappen verder! Bijvoorbeeld als je het gevoel hebt vast te zitten. Of als je een onrustig gevoel hebt. Misschien niet helemaal ‘happy’ met je gewicht of lijf bent.

Of als je behoefte hebt:

 • aan een flinke steun in de rug.
 • aan iemand die samen met jou die stappen kan zetten waar je nu niet toe komt. Die je een spiegel voor houdt, die je inspireert, die je ‘out of the box’ laat denken, die je laat zien hoe je verbinding kunt maken met jezelf en hoe je daar de kracht kunt vinden om de juiste keuzes te maken voor jou.
 • om jezelf dat zetje te geven om verder te gaan met waar je eigenlijk al een tijd naar verlangt.
 • om te leren hoe jij een mindset krijgt die je helpt in plaats van die je tegenhoudt.
 • om je leefstijl verbeteren.
 • om positiever in het leven staan.
 • om grip te krijgen op je (eet)gedrag.
 • meer zelfcompassie of liefde voor jezelf te ontwikkelen.
 • te onderzoeken waar je blij van wordt.
 • om meer ontspanning en plezier in je drukke leven te krijgen.
 • om meer veerkracht en balans te ervaren.
 • om je leeftempo te vertragen (minder geleid worden door de sleur of 'ratrace').

 

"It's my time to take care of myself. To make changes in my life for me."

Ik geniet ervan om mensen te inspireren en om ze te laten inzien hoe ze meer kunnen bereiken als ze beginnen bij zichzelf. Als zij zichzelf als uitgangspunt nemen. Als ze op zichzelf gaan vertrouwen en liefdevolle keuzes gaan maken die ervoor zorgen dat ze meer leiding kunnen geven aan hun leven. Ze ervaren minder sleur of onmacht bij wat er in hun leven gebeurt.

Er zijn nog meer redenen waarom ik je kan helpen. Neem gerust contact op voor een inspirerend kennismakingsgesprek 

Let op: per februari 2019 is er geen voedingsadviesspreekuur op locatie meer.  De (online) coaching en de Superstartertraining blijven gewoon bestaan.

 

De diensten van de praktijk bestaan uit  persoonlijke coaching en leefstijlbegeleiding.  Er is een Superstarter training speciaal voor degenen die behoefte hebben aan een verhelderend en praktisch persoonlijk advies (zonder langere begeleiding), waarbij ik o.a. als personal shopper met jou de supermarkt in ga!

 

Ook zijn er wandelconsulten, workshops, groepsadvisering mogelijk. Neem contact op voor meer informatie.

 

"Eat to fuel your body, not to feed your emotions. "

Ik heb een met succes afgeronde HBO opleiding Voeding & Diëtetiek gevolgd en werk ruim 10 jaar als paramedicus. Daarnaast ben ik ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici en ben ik lid van diverse beroepsverenigingen (DCN en VELD).

Persoonlijke begeleiding op het spreekuur

Als je persoonlijke begeleiding van mij als diëtist krijgt dan vindt er als eerste een (online) intakegesprek plaats (dit duurt ongeveer 75 minuten). In dit gesprek stel ik je vragen die te maken hebben met je gezondheid en leefstijl. Jouw voedingspatroon wordt uitgebreid doorgenomen. Vragen zullen ook afgestemd worden op je hulpvraag; wat je bijvoorbeeld zou willen bereiken door begeleiding van mij. Je hulpvraag en motivatie worden besproken zodat het voor jou en mij helder is waarvoor je begeleiding of advisering krijgt en wat je wilt bereiken.

In het eerste gesprek kun je ook vragen stellen en zal een eerste behandelplan samen met jou opgesteld worden. Ik kijk naar de mogelijkheden naar aanleiding van je wensen en bespreekt deze met je. In overleg met mij bepaal je vervolgens of je een vervolgafspraak wilt maken en voor wanneer.

Vervolgbegeleiding

Voor vervolgbegeleiding maak je gebruik van vervolg- of kleine consulten.
(dit kan zowel op locatie,  als wandelconsult, per Skype of e-mail plaatsvinden)

Een vervolgconsult duurt maximaal 30 minuten en is bijvoorbeeld geschikt voor het stellen van meerdere inhoudelijke vragen, het aanpassen van een behandelplan, bespreken van terugval- of moeilijke momenten. Ook kan in een vervolgconsult extra aandacht besteed worden aan je motivatie als je daar behoefte aan hebt.  Een vervolgconsult kan zo nodig gebruikt worden voor het verder aanvullen van het behandelplan of voor het krijgen van advies over bij passende onderwerpen. Uiteraard kan jouw gewicht gewogen worden.

Een klein consult duurt maximaal 15 minuten en is geschikt voor korte vragen en  het wegen van je gewicht. Alle consulten zijn uiteraard ook bedoeld als ondersteuning. Het veranderen van je leefstijl of voedingspatroon is een geleidelijk proces waarbij het heel waardevol kan zijn om een persoonlijke coach te hebben die je begeleidt bij de makkelijke- èn moeilijke momenten en een steun voor je kan zijn.

Zie hier voor Vergoedingen & Tarieven Dieetadvisering

Let op: per februari 2019 is er geen voedingsadviesspreekuur op locatie meer.  De (online) coaching en de Superstartertraining blijven wel bestaan.

Ben jij iemand die zijn leefstijl wil aanpakken, die gezonder wil leven, of die wil afvallen maar die geen behoefte heeft aan een lang afsprakentraject bij een diëtist? Dan is deze inspirerende 1 op 1 training van 2,5 uur iets voor jou!

Lees meer over de training voor Superstarters!

Op zoek naar coaching?

Ervaringen

Kris

Het gaat goed sinds de adviezen. Ik merk de verschillen inmiddels in het meer groente/fruit eten en vooral de bruine/volkoren producten maken een wereld van verschil ‘maagdarm technisch’ gezien. Ik val ongeveer een 3-4 ons per week af en dat bevalt prima, die 7 kg moet gaan lukken!

A. Lens

Ik ben door mijn huisarts naar Eva toegestuurd met een overgewicht van 12 tot 15 kilo, waarvan het gevolg diabetes type 2 was. Na afronding van de begeleiding was ik ca. 14 kilo afgevallen en was de diabetes terug naar normale waarden. De begeleiding door Eva heb ik als heel prettig ervaren. De voedings- en beweegadviezen hebben bij mij goed geholpen waarbij ik weinig last had van "honger". Eva krijgt van mij voor deze begeleiding een dikke 8.

A. van Ginkel

Sinds ik in een rolstoel zit ben ik aangekomen, dus hoog tijd om er wat aan te doen. Aangezien ik geen type ben voor diëten heeft Eva mij geholpen om het binnen mijn gewone eten te veranderen, door vervangende producten te nemen, zonder mijn eten teveel te veranderen.Met haar goede tips en begeleiding is het mij gelukt om wat kilo's  kwijt te raken en in de toekomst hier mee verder te gaan. Ik weet dat jezelf aan de slag ermee moet, maar de begeleiding van Eva was heel fijn, want: afvallen doe je samen.