Wat zou het heerlijk zijn als je kunt leven vanuit flow in plaats van vanuit een rits aan verplichtingen. Wat als je daarbij ook tijd voor jezelf zou hebben! Wat als je je meer de moeder kon voelen die je eigenlijk wilt zijn.. Minder irritaties, meer lachen en plezier met je kind. Verlang je hier ook zo naar?

 

Kracht vanuit het Hart

 

Zo voel je je misschien NU vaak:

💥vermoeid en futloos, o.a. door gebroken nachten of te laat naar bed gaan omdat je dan eindelijk tijd voor jezelf hebt als je kind op bed ligt

💥geïrriteerd over kleine dingen, bijvoorbeeld als je kind zijn jas niet goed aan doet of grapjes maakt terwijl jij tanden wilt poetsen bij je kind

💥alleen; je houdt de mindere kanten van het moederschap vaak voor je. Je hebt het idee dat andere moeders betere moeders zijn dan jij

💥zwaar; je hebt het idee dat jij alles moet regelen en ergens ben je er ook van overtuigd dat jij het het beste kunt 😉

💥schuldig; als je overdag teveel met de enorme was en (kansloos) opruimen, of je telefoon bezig bent geweest in plaats van even samen een spelletje doen, winkeltje spelen of aandachtig luisteren naar het verhaal van je kind over school of over Minecraft...kortom met aandacht er zijn voor de dingen die jouw kind belangrijk vindt

💥onbelangrijk; je cijfert jezelf vaak weg en laat vaak jouw eigen tijd erbij inschieten. Eigenlijk gaat alles en iedereen steeds voor

Herkenbaar?

Laat ik nu voor jou DE kans hebben om jouw leven als moeder te veranderen! Een workshop waarin ik jou ga leren hoe je wél tijd voor jezelf kunt hebben, juist als je het druk hebt. Hoe je meer kunt GENIETEN van het moederschap.  Welke stappen je kunt zetten qua mindset en hoe je je meer kunt LEVEN in plaats van geleefd worden.

Dit alles onder het genot van een hapje en een drankje, op een superfijne locatie én natuurlijk met goed gezelschap! Namelijk met andere moeders die net als jij deze stappen willen zetten. Die er klaar voor zijn om ook hun eigen leven te leiden naast het moederschap en de andere rollen die je vervult.

We maken er een inspirerende unieke middag van, zodat je opgeladen met positieve energie en met veel tips & tricks naar huis kunt.

workshop bij Polderij

Ja ik wil meer tijd voor mezelf!

Mocht er nu gelijk een stemmetje in je hoofd zich schuldig gaan voelen, omdat je deelname overweegt? Weet dat we gaan voor liefdevolle veranderingen. Liefdevol naar jou én je omgeving. En weet je wat zo fijn is? Jouw gezin en omgeving plukken hier als een van de eerste de vruchten van, want je geeft ze voortaan de beste versie van jezelf!

Geen korte lontjes meer, maar een mama die er écht voor haar kind kan zijn.

BEN JIJ ER KLAAR VOOR om jezelf en je gezin dit cadeau te geven?

Ja ik meld me aan voor deze ontspannende en inspirerende middag!  


Wanneer: zondag 16 juni van 13.00 - 17.00 uur 

Waar: De Polderij, Vlaardingsedijk 7
3143 LN Maassluis (vlakbij Rotterdam en Den Haag)

Inbegrepen:

🌿 Inspiratie, support en motiverende talks van mij over meer tijd maken voor jezelf en te genieten als moeder

🌿 oefeningen, achtergrond over 'moederschap' en verschillende lesmethoden voor inzichten en een stappenplan voor tijd voor jezelf afgestemd op jouw persoonlijke situatie (deze maak je tijdens de workshop)

🌿 koffie/thee/fruitwater/fruit/energyboost allen zo veel mogelijk biologisch of ecologisch (andere versnaperingen kun je desgewenst op eigen kosten bij de bar bestellen. Vooraf een heerlijke lunch gebruiken kan ook. Geef dit uiterlijk 2 weken van tevoren door bij de locatie, deze lunch is op eigen kosten)

🌿 herkenning en steun door contacten met andere moeders (veel ‘ja heb ik ook!’momenten)

🌿 humor en gezelligheid (we willen er ook gewoon een leuke ontspannen middag van maken toch?)

🌿 mooie goed verzorgde en inspirerende omgeving waardoor je snel in de ‘geniet- & relaxmodus’ komt

Prijs: € 57 Early bird: nog 1 kaartje beschikbaar, hierna € 67 :nog 4 kaartjes beschikbaar (prijzen zijn ex. btw) De workshop gaat definitief door.

✨Na deze dag ga je heerlijk opgeladen en geïnspireerd weer naar huis! Je weet en voelt(!) hoe jij zonder schuldgevoel meer tijd voor jezelf gaat maken. ✨ Hoe je nog meer kunt genieten van het moederschap én meer tijd en aandacht aan jouw eigen leven kunt besteden.

Want:

❤️Taking care of yourself is part of taking care of your kids❤️

Dus geen schuldgevoel meer en een win-winsituatie voor het gezin.


Reacties van moeders over mij en mijn aanpak:

🌟 Jij hebt mij echt een positieve schop onder mijn kont gegeven!

🌟 Heel mooi waar jij voor staat. Denk dat veel moeders er baat bij hebben!

🌟 Ik sta eindelijk stil bij mezelf.

🌟 Jij bent één van mijn grootste inspiratiebronnen op het gebied van selfcare.

🌟 Mijn ervaring met Eva is zeer prettig. Warme, empatische persoonlijkheid met een luisterend oor.

🌟 Waardevolle tips gekregen waarmee ik direct aan de slag kon gaan. Wat mij betreft een aanrader!

Je bent van harte welkom. Ik gun je zo de vrijheid en het plezier wat het je gaat opleveren.

Ja ik wil een relaxte middag en meld mij aan voor deze unieke workshop!

Of stuur een email naar eva@krachtvanuithethart.nl

bewuste moeders