Uit eigen ervaring weet ik dat jezelf het beste gunnen en jezelf prioriteit geven heel moeilijk is. Ik kan als de beste uit mijn hoofd leven en ik loop als ik niet oplet aan mijn gevoel en lichaam voorbij. Gelukkig ben ik mij daar nu veel meer bewust van èn heb ik gemerkt hoe goed het voelt als ik wèl naar mijn lichaam en gevoel luister.

Met gevoel bedoel ik ' intuïtie', innerlijke wijsheid of zelfs je hart. Het is maar net hoe jij het fijn vindt om het te noemen en waar jij ‘onverklaarbaar’ voelt dat iets goed is (of juist niet). Je kent ze vast wel die momenten...dat je weet dat je iets moet doen terwijl het verstandelijk niet logisch is of dat je heel bang bent maar iets toch doet omdat je gewoon VOELT dat je dit moet doen 🙂

Het programma ‘Zelfliefde als een feestje!’ is om met jullie mijn grootste inzichten te kunnen delen, maar ook om te kijken en om te voelen hoe jullie erbij zitten. Is er iets wat je in je leven anders zou willen? Geef jij jezelf prioriteit of te weinig? Wat kun je NU al doen om liever voor jezelf te zijn? Leef je veel uit je hoofd of maak je voldoende verbinding met jezelf? Hoe ervaar jij het leven en kun jij grip op je leven houden?

Het programma vindt online maar ook offline plaats. Er horen ook ‘meetings’ bij waarin we elkaar ‘offline’ kunnen zien en er aan de hand van een thema weer een stap verder wordt gezet in jezelf de aandacht geven die je verdient.
Het wordt heel ontspannen en je hoeft niets te delen wat niet goed voelt. Maar het mag dus wel 😉 Daarnaast gaan we ook creatief aan de slag!

Op dit moment draait er een pilot van het programma ‘Zelfliefde als een feestje!’ Als dit programma of thema je aanspreekt kun je contact met mij opnemen via eva@krachtvanuithethart.nl of bel me op 06-523 00 135.

Ik ben een lijst aan het samenstellen voor een nieuwe groep!